100% ANSVAR

100% ansvar = totalansvar = nyckelfärdigt!

Det är skillnad på att bygga hus och bygga hus med ansvarstagande. Vi tar totalansvar från första spadtaget till inflyttningsklart hus och våra byggledare sköter kontakten med alla inblandade parter.
Du är naturligtvis en del av teamet och kommer bli välinformerad och delaktig under hela processen.

100% ansvar innebär att vi sköter hela byggnationen av ert hus, vilket gör att vi ansvarar för att färdigställa huset. Ni skriver ett entreprenadkontrakt med oss. Vi bär det juridiska ansvaret och ni flyttar in i ett färdigt hus. Team Lyckebacka planerar och ansvarar för hela byggnationen, koordinerar hantverkare och planerar materialleveranser. Färdigställande – och Nybyggnadsförsäkring ingår via Gar-Bo försäkring AB. Likaså en 1-årig villaförsäkring.

Trygghet från första spadtaget till färdig konstruktion!

Hållbart boende

När man gör sitt livs kanske största affär är det viktigt att tänka långsiktigt. Det man kanske vill spara in på idag, kan bli en stor kostnad imorgon. Därför kommer vi alltid att råda dig att ta kloka och långsiktiga beslut i dina val. Naturligtvis utgår vi från den budget ni har och vilka behov som är viktigast för er.

Det är bra att förbereda sig med några frågor om hur just ni kommer att bo och leva i ert hus. Vad är viktigast för er? Vart umgås ni mest? Hur kan det se ut längre fram? Nu har ni möjlighet att anpassa ytorna efter hur ni lever eller hur ni drömmer om att leva. Skriv ner allting på en lista och utgå ifrån den när ni planerar ert hus.

Så här går processen till

I processen att bygga hus är det bra att börja med det viktigaste, tomten. Den styr utformningen av det hus man får eller kan bygga. Vi på Team Lyckebacka har lång erfarenhet av detta med tomter och kan ge goda råd för att skapa ert drömboende. Vem har inte hört talas om bästa söderläget eller den fantastiska solnedgången i väster.

Sedan blir det insidan som skall växa fram. Våra planlösningar från VårgårdaHus är genomtänkta och efter varje modells möjligheter. För att hitta era tankar och ideér har vi på Team Lyckebacka ett nära samarbete med arkitekt där vi kan skapa de rum eller detaljer som gör ert VårgårdaHus unikt.

Det är detta som gör samarbetet med Team Lyckebacka självklart.

Att uppfylla förväntningar

Vi på Team Lyckebacka vill att ert hus ska bli så likt det ni drömmer om och att processen ska vara lättsamt och kreativ.
Vi är er samarbetspartner under hela husprocessen och svarar upp på de förväntningar och krav
som ni ställer kring boende och design.

Tillsammans skall vi placera hus på utvald tomt samt hitta det som gör ert hus unikt.
I ett husbygge har vi ett flertal olika val att ta ställning till där vi guidar er igenom alternativen. Prata därför gärna med oss för att hitta det som in brinner för, golv, kök, dörrar eller något annat av våra fina val. Vi vill gärna slå ett slag för vår standardinredning, vilken vi tycker håller en mycket god kvalitet.

Att bygga hus skall få ta tid. Vi på Team Lyckebacka vill därför underlätta detta för våra kunders räkning genom att ta hand om kontakter med berörda myndigheter och andra samarbetspartners.


Välkomna att bli en del av Team Lyckebacka!