Team Lyckebacka Entreprenad

Trygghet från första spadtaget

Det är skillnad på att bygga hus och bygga hus med Team Lyckebacka. Vi vill ta ansvar från första spadtaget till inflyttningsklart hus och våra byggledare sköter kontakten med alla inblandade parter.
Du är naturligtvis en del av teamet och kommer bli väl informerad och delaktig under hela processen.

Valet är ditt hur mycket av processen som du vill att vi sköter i byggnationen av ditt hus, vilket gör att vi ansvarar för att färdigställa huset efter vad entreprenadkontrakt säger tillsammans med ritnings- och beställningsunderlag. Team Lyckebacka planerar och ansvarar för den del av byggnationen som vi är kontrakterade för och koordinerar hantverkare och materialleveranser. Färdigställande – och Nybyggnadsförsäkring ingår via Gar-Bo försäkring AB. Likaså en 1-årig villaförsäkring.

Trygghet från första spadtaget till färdigt hus!

 

Hållbart boende

När du gör ditt livs kanske största affär är det viktigt att tänka långsiktigt. Det du kanske vill spara in på idag, kan bli en stor kostnad imorgon. Därför kommer vi alltid att råda dig att ta kloka och långsiktiga beslut i dina val. Naturligtvis utgår vi från din budget och vilka behov som är viktigast för dig.

Det är bra för dig att förbereda dig med svar på frågor som hur just du kommer att bo och leva i ditt nya hus. Vad prioriterar du? Var umgås du mest med familj och vänner? Hur ser det ut nu och hur kan det se ut längre fram? Nu har du möjlighet att anpassa ytorna efter hur just du lever, eller hur du drömmer om att leva. Skriv ned allting på en lista och utgå ifrån den när du planerar ditt hus.

Så här går processen till

I processen att bygga hus är det bra att börja med det viktigaste – tomten. Den styr utformningen av det hus du ska bygga. Vi på Team Lyckebacka har lång erfarenhet av tomter och kan ge goda råd för att skapa ditt drömboende. Vem har inte hört talas om ”bästa söderläget” eller ”den fantastiska solnedgången i väster”?

Sedan är det insidan som ska växa fram. Våra planlösningar är genomtänkta och utformade efter varje husmodells möjligheter. För att fånga dina tankar och ideér har vi på Team Lyckebacka ett nära samarbete med en arkitekt där vi kan skapa de rum eller detaljer som gör just ditt hus unikt.

Det är dessa viktiga detaljer som gör samarbetet med Team Lyckebacka så självklart.

Att uppfylla förväntningar

Vi på Team Lyckebacka vill att ditt hus ska bli så likt det du drömmer om och att processen ska vara lättsamt och kreativ. Vi är din samarbetspartner under hela husprocessen och svarar upp på de förväntningar och krav som du ställer kring boende och design.

Tillsammans ska vi placera hus på utvald tomt samt hitta det som gör ditt hus unikt.

I ett husbygge har vi ett flertal olika val att ta ställning till där vi guidar dig genom alternativen. Rådgör därför gärna med oss för att hitta det som just du brinner för; Golv, kök, dörrar eller något annat av våra fina val. Vi vill gärna slå ett slag för vår standardinredning, vilken vi tycker håller en mycket god kvalitet.

Att bygga hus ska få ta tid. Vi på Team Lyckebacka vill därför underlätta den processen för dig genom att ta hand om kontakter med berörda myndigheter och andra samarbetspartners.

Välkommen att bli en del av Team Lyckebacka!