Vi älskar att bygga hus. Och att fika

Team Lyckebacka håller till i fikahuvudstaden nummer ett – Alingsås. Vårt distrikt omfattas av Borås, Alingsås, Bollebygd, Svenljunga, Vårgårda, Herrljunga, Ulricehamn, Tranemo och Mark. Vi är ett tight team som tillsammans med våra underentreprenörer blir ett mer personligt alternativ. ”Nära och familjära” är ofta ord som används av våra kunder, och det gör oss väldigt stolta!

 

Vår Historia

Team Lyckebacka AB grundades av Jonas Lundgren 2012, med många års erfarenhet av småhusbranschen. Det stora åtagandet för en privat person var att få ett helhetsgrepp om sin dröm och byggnation. Jonas satte sig då vid skrivbordet och utformade dagens verksamhet.

För att få en bättre resa för alla parter så startades Team Lyckebacka, med inriktning på försäljning- och entreprenadverksamhet. Vi kunde då erbjuda en tjänst där kunden lämnade ansvaret för bygget till oss och själva kunde fokusera på detaljer kring sitt hus. Detta ställde högre krav på bolaget i form av ett totalansvar för hela processen, något vi kände oss trygga med då vi hade en stabil leverantör i ryggen.

Tillsammans med VårgårdaHus och inarbetade underentreprenörer så har Team Lyckebacka utvecklat sitt koncept till vad det är idag, en stabil och trygg partner för våra Nybyggare.

Vi fokuserar på småhusmarknaden där det är privatpersoner som investerar i sitt boende & som vill ha valuta för sina pengar. Då tycker vi att VårgårdaHus & Team Lyckebacka är två av de tre viktigaste faktorerna i resan att bygga hus. Den tredje är givetvis kunden själv.
När dessa tre faktorer är i samklang så skapas hus ur drömmar & ideér.

Sedan ett par år tillbaka har Team Lyckebacka samarbetat med Anna Ådén, arkitekt MSA. För oss är hon en fantastisk tillgång för de kunder som vill hitta sitt drömhus. Anna tittar på lösningar och ideér som man själv inte alltid tänker på.

Välkomna till Team Lyckebacka för att göra er dröm till verklighet.

Vårt team

Jonas Lundgren

Affärsutvecklare

0733 820120

Jonas är killen från Floda med förmåga att hitta tomter i hela vårt distrikt. Med lång erfarenhet och hundratals husbyggen i bagaget har Jonas lätt att se helheten och knyta ihop säcken.

Johan Birkmar

Säljare

0735 332527

Johan är Alingsåsaren som stormtrivs i sin hemstad och vill få dig att känna likadant. En kille med känsla för färg och form & som sätter kunden i fokus.

Anders Nilsson

Säljare

0706 441291

Anders är en driven Boråsare som tycker mycket om den fina företagskulturen i regionen. Han har järnkoll på sjuhärad och är en trygg och noggrann hjälp i ditt projekt.

Andreas Eriksson

Projektledare

0733 820434

Projektledaren som har koll på allt som har med byggnation att göra

Lisbeth Gallo

Support

0733 820646

Supporten som hjälper till med allt från bygglovsansökan till pris på tillval.

Anna Åden

Arkitekt

Att bygga ett nytt hus är för många människor att förverkliga en dröm. Det är en fantastiskt känsla att få vara med och förverkliga dessa drömmar. Jag lägger stort fokus på att skapa tydliga rum, genomsikt/siktlinjer och ljusflöden oavsett typ av hus. Alla projekt utgår från kundens önskemål och tomtens förutsättningar som väderstreck, topografi och utsikt. Vi ser fram emot att få skapa ert hem

Kontakta oss

Tomt

10 + 4 =

Powered by Ngine