Tomter via Team Lyckebacka

Rätt läge på din tomt är en viktig förutsättning

Läget är en viktig förutsättning när du påbörjar din husresa. Platsen där du ska tillbringa ditt liv har en avgörande roll och det är klokt att fundera över områden som du kan tänka dig att bo i. Platsen du väljer kommer att påverka livet, tillvaron och vardagen. Både på kort och lång sikt.

Tänk också på att tomter har olika naturliga förutsättningar som påverkar husets placering. När du hittat drömtomten, fundera över hur du ska gå tillväga för att få ut så mycket som möjligt av platsen.

Kontrollera med kommunen vad du får bygga och hur stort huset får vara. Och du – glöm inte trädgården! Hur är det med utsikten? Hur faller solljuset över tomten? Väderstrecken är viktiga att ta i beaktning, inte minst vid placering av uteplatser. Ju mer förberedd du är, desto större möjlighet är det att du hittar rätt tomt.

Givetvis finns vi på Team Lyckebacka här för att hjälpa dig i alla dessa frågor och ju tidigare vi är inblandade, desto lättare är blir det att räta ut alla frågetecknen.

Om du inte hittat en tomt och vill ha hjälp med det har vi på Team Lyckebacka alltid ett antal att välja på. Ofta har vi även nya tomter på gång in så hör gärna av dig för mer information.

TOMTER I VÅRT DISTRIKT

Powered by Ngine